Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vice
csendes tag
Én is azt vettem (NB47J) és rendesen fűtőm ám belülről a házat 4 wincsivel
, de akkor ez még elég jó adat valami jó kis pasztát azért tegyél alá a chip körül tele vanellenálásokkal rra számíts, a gyári hűtő úgy fekszik fel a chipre hoyg az ellenállásoka főlőtt van egy kis gumi lapocska körbe a chip körül . Nos bevalom én azzal nem szenvedtem hanem csak vigyáztam a pasztával jelenleng nekem valami nano blus Titános paszta van 700 huf volt mustrálba ha jól emlékszem. kicsit szenvedősen tettem rá mert nem nagyon akartam kiszedni a lapot. aztán meg összeszerelni a kis csavar meg kis anya pfhuj kész ém álom volt kis órás csavarhúzó nélkül de a körömreszelő segített a problémán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- FC26 Nintendo Switch játék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de akkor ez még elég jó adat valami jó kis pasztát azért tegyél alá a chip körül tele vanellenálásokkal rra számíts, a gyári hűtő úgy fekszik fel a chipre hoyg az ellenállásoka főlőtt van egy kis gumi lapocska körbe a chip körül . Nos bevalom én azzal nem szenvedtem hanem csak vigyáztam a pasztával jelenleng nekem valami nano blus Titános paszta van 700 huf volt mustrálba ha jól emlékszem. kicsit szenvedősen tettem rá mert nem nagyon akartam kiszedni a lapot. aztán meg összeszerelni a kis csavar meg kis anya pfhuj kész ém álom volt kis órás csavarhúzó nélkül de a körömreszelő segített a problémán.