Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Autóhifi
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LVXXX
tag
A probléma részben megoldódott.
Kivettem a gépböl az PCI ATA kártyát, kicsit átrendeztem kiosztást (ki vettem a gépböl a mobil rack-et és egy külsö USB-s IDE házba tettem, így már nem kell a kártya).
A gép elindul normálisan az új processzorral is (P4 2.4GHz / 533MHz 1MB Cache SL7E8), de a Nero írás közben (mikor elkezdené az írást) lefagyasztja a gépet, de egyszer az IE is lefagyasztotta. Nem memória hiba, mert legalább 12 órán át futott rajta a memtest hiba nélkül. És nem is melegszik túl a processzor. Ha visszateszem az eredeti P4-es processzort (2,4GHz 533MHz / 512KB Cache) az hiba nélkül müködik, lehet CD-t DVD-t írni, még véletlenül sem fagy le a gép.
Ez most vajon a processzor hibája, vagy az op.rendszeré (XP-pro).
Ha a processzoré, akkor ki lehet-e deríteni, hogy mi a hibája?
Letöltöttem egy CPU teszter programot (Hot CPU Tester Pro 4 (Lite Edition) / www.7byte.com).
Még nem futtattam le (kb 4 óra alatt futna le). Egy baj van vele: a Lite verzió sok CPU funkciót nem tesztel (Chipset, L1 Cache, L2 cache, SSE, SSE2...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest