- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LVXXX
tag
Én is frissíteni akartam a BIOS-t és hasonló problémám volt. Mindig a CD-röl akart boot-olni. Nem segített a CMOS törlés sem (még az elemet is kivettem).
Érdekesség: ha berakom az XP telepítö CD-t és nem engedem, hogy elinduljon a XP telepítö (nem nyomok gombot a CD-röl való indításhoz), akkor az XP el tud indulni a winchesterröl.
Próbálkoztam a 19 -es és a 20-as verzióval is, ugyanaz a helyzet. Most vissza van állítva az eredeti 11-es verzióra és gond nélkül megy (CMOS reset sem kellett a BIOS visszaállítás után).
A gépben van egy ST-Lab PCI ATA 133 IDE kártya. Ezen lóg a DVD író. Nem tudom, hogy ez bekavarhat-e? (az új BIOS-ban ha a SATA - Auto-ra van állítva, a kártya nem ismeri fel az írót, ha letiltom a SATA-t akkor pedig felismeri)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest