Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
ja, csak az ax78 az kapásból am2/am2+-ként jött ki 770/sb600-al..
ez meg nf550-es
amúgy voltak, akik csináltak am2+ bios-t hozzá, de a próba vagy elmaradt, vagy nem volt eredményes.. asszem én linkeltem be forrást ahonnan le lehetett szedni a am2+-ra frissített agesa kódú kn9-s biost
edit: már le is szedték, onnan nem elérhető már
-
rétisün
veterán
Supported CPUs
Current release of RMClock utility implements the CPU frequency, CPU load and throttling level determination on the following processor models:
AMD K7 (Athlon/XP/MP, Duron, Sempron) and K8 (Athlon 64/FX/X2, Opteron, Dual-Core Opteron, Sempron, Turion 64/X2) family processors.
Intel Pentium II/Celeron, Pentium III/Celeron, Pentium M/Celeron M, Pentium 4/Celeron (Northwood and Prescott cores), Pentium 4 Extreme Edition (Gallatin and Prescott cores), Xeon (Prestonia, Nocona, Cranford, Irwindale, Potomac, Paxville and Dempsey cores), Pentium D and Pentium Extreme Edition (Smithfield, Presler and Cedar Mill cores), Core Solo/Celeron M/Core Duo (Yonah core) and Core 2 Duo/Core 2 Quad/Core 2 Extreme/Xeon (Conroe/Allendale, Merom, Woodcrest, Kentsfield/Clovertown cores).az rmclock honlapja szerint azintel procikal is működik..
-
Sdi
addikt
Az Ultrát húztuk egypáran / én is, éN79 is és még egyen-ketten /, de a 286 fölé nem sikerült mennünk. Nem a levegőbe beszélek.
Vaniliásrönk
éN79 ezt úgy látom a volt Asus lapjára írta és nem az Ultrára.
Én is szerkesztek, mert látom hogy közben te is észre vetted.
[Szerkesztve] -
-
MaSzKa
senior tag
bár én arra meg mernék esküdni az ultrát lehet legjobban tuingolni
mert arra kerülnek rá a jobban sikerült alkatrészek+ az sli-be
legyártanak valamit és elemzik és kategóriára osszák pl. selejt, kn9s, ultra, sli
audinál is ez van győrbe:
gyártanak 1 alkatrészt ha jó akkor audi ha kicsit rosszabb volkswagen h még rosszabb akkor skoda+seat a többi meg selejt -
Boci_83
őstag
Én79 forumtársunk teljes körű leirást adott a problémáról,
így vagy!!!
Ez volt nekem is a gondom, a proci hőmérsékletetket össze vissza irkálta a lap, olyannyira hogy nekem volt hogy inditásnál ki is kapcsol a gép, mert azt érzékelte hogy 100 fok körüli hőmérsékletű a proci.!! Eladtam a Brisbanne-t, lett helyette a mostani, és ezzel úgy látom hogy teljesen korektek a hőmérsékletek... És megy mint a szél !!! -
éN79
addikt
Nem abit specifikus a dolog, így szinte rendre az összes (főként NV chipes) lap mondhatni nem egészen jól detektálja a proci és a magok hőfokát, holott a brisbane mag már azért jó pár hónapja létezik. Ez a nem pontosság vagy nagyon alulmérést vagy nagyon felül mérést jelent, míg az elöbbi vélhetően nem akkora gond ha az ember ésszel tuningol (tudja hogy nem főzi szét a procit) addig az utóbbi bizony olyan turpisságokra is képes, hogy bár a proci vélhetően normális hőmérsékletű, a lapok bizony jóval melegebbnek látják ezért lefagynak/újraindítják magukat.
-
ela
tag
Nos jól elb@szta ABIT barátunk és túl jó deszkát csinált occsóért !! Ennyi a lényeg !
Ergo további gyártás azonnali hatállyal befejezve,akinek van oksa,aki eztán venné vegye a jóval drágább egyéb ABIT (FATALITY)termékeinket.
Én is ezt használom DDD
Vagy valami hasonló ''feeling''-em van a témában nekem is.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Abit inteles lapjainál abszolute természetes dolog, igaz a 965-ös sorozat nem minden tagjára jellemző, de túltenném magam ezen a bosszúságon és inább a 2140-est rángatnám meg jól, mert azon túl hogy a lap ''másodikra indul'' még nem mondanám éppen rossznak.
Az AMD-s lapok nem csinálják, de ez akkor sem ''hiba'', viszont hogy miért van, azt az abittól lenne érdemes megkérdezni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest