Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
khron78 #3359 üzenetére
Végignéztem az összeset, illetve a gyártó honlapját is, de mindegyik ülőlapja kicsi nekem. Olyat keresek ami legalább 50-51 széles és 52 hosszú. Mellette állítható magasságú kartámasz ,és fejtámasz is kell, valamint nem lenne baj az ergonomikus kialakítás sem. Na ezt így egyedül az Ergohuman tudja. Van még egy szék, a Boston H Extra, ott 49 széles az ülőlap, de cserébe 54 hosszú azt hiszem. Semmi más, már a német Amazont is áttúrtam, a Magyar oldalak mellett.
-
-FreaK-
veterán
válasz
khron78 #3355 üzenetére
Hogyhogy ez mellett döntöttél? Kicsit furcsállom, mert ilyen székből van nagyon sok az 50-70e Ft-os kategóriában is. Nem látok rajta semmi extrát, ami indokolja a 200k-s árát. Az egyedüli olyan funkció ami más ilyen széken talán nincs, hogy előrefelé is Lehet dönteni az ülőlapot.
Lehet hogy ez jobb minőség persze (Német), de a karfa az pl. a szokásos sztenderd kínai OEM magasságállítós karfa. -
coolpet
senior tag
-
-FreaK-
veterán
válasz
khron78 #3347 üzenetére
Néztem én is, de nyugtáztam, hogy akkor az Antares az biztos Cseh cég
Azt nehéz így megmondani sajnos, hogy az AV pontosan milyenVan egy másik szék is amit nézek viszont, ez van valódi és műbőr kárpittal is, a szövet mellett: QMOBILI ERGO LINE
Ezzel amúgy csak az a bajom, hogy nem állítható a fejtámlája, ami ha épp nem lesz jó pozícióban, akkor szerelhetem le.Tévedtem, állítható. Az előzőnél meg a deréktámasz nem állítható, de azt nehéz leszerelni.. -
-FreaK-
veterán
válasz
khron78 #3345 üzenetére
Nem még, el tudnék menni 40km-re, Székesfehérváron elvileg van kipróbálható, de nem tudom, hogy akarom-e. Szerintem megrendelem majd a hétvégén (bár még nézek mást is, nincs eldöntve). Valamit muszáj lesz, mert a mostani, gagyi főnöki "fotelem" erősen szétesőben van.
Ha esetleg még sem lenne megfelelő, 14napon belül el tudok állni a vásárlástól, elvileg.Nekem a szövetes verzió kifejezetten előny, itt van rendesen szövet választék belőle. Azért is gondoltam rá, hogy megnézném élőben, mert a boltban van minden szövetből minta, az jól jönne a választásban. Ez a verzió pont tetszene is:
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
khron78 #3320 üzenetére
Találtam egy olyan széket aminek szintén tud mozogni az ülőlapja, de fixálni is lehet, közben pedig rendes, ergonomikus, hálós szék, több beállítási lehetőséggel. Ha fontos a mozgó ülőlap, akkor ez szerintem lényegesen jobb választás mint a SpinaliS.
Van több változatban is:
SPINERGO Business ergonómikus vezetői szék -
válasz
khron78 #3320 üzenetére
Ha annyira szuper lenne ez a dolog, akkor több gyártó is előállt volna már ilyesmi székkel, vagy legalább ez lenne jobban elterjedve. Nekem kicsit marketing szagú, arról nem is beszélve, hogy szerintem bűn ronda a dizájn a SpinaliS esetében.
Kicsit olyan, mintha ez lenne a székek "MBT cipője".
-
-FreaK-
veterán
válasz
khron78 #3310 üzenetére
Én is kipróbáltam, de nekem nagyon nem tetszett, borzasztó volt rajta ülni. Nagyon kicsi volt az ülőlap ami hol előre dőlt,hol hátra, és folyamatosan mozgott össze vissza (a háttámla is), aminek meg ellen kell tartanod. Ez minden csak nem ergonomikus, biztos hogy nagyon fárasztó egy idő után.
Ráadásul marha drágák is, ennyiért már jó ergonomikus székeket lehet kapni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest