- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
martin66
senior tag
válasz
xEon1337 #3630 üzenetére
Mondjuk én meg az vagyok, akinek 3-4 évig is elég egy telefon xD
Kb 8 éve elég sokat dolgozom otthonról. Mindig ócska olcsó székem volt és úgy voltam, hogy inkább a munka eszközeimet és a környezetemet fejlesszem (fiatal voltam, hibás gondolkodás), monitor, gép és a kiegészítők (1-1,5 millióért fejlesztettem az elmúlt években). De a hátfájás és a kényelmetlenség amit a szék okoz mostanra telt be a pohár vele és akkor már jót és hosszú életűt veszek (ha már szerencsére megtehetem). Mondjuk szerintem elrontottam, hogy nem fokozatosan fejlesztettem a székemet is, hanem 20e-es székből át ülni majd amikor megjön egy fél milliósba kicsit nagy a lépés, de hát jobb később mint soha.
Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi 2-3 évbe eldöntöttem, hogy az egészségemen azon nem fogok 1 forintot sem spórolni (bio étel, megfelelő ergonómikus munkaeszköz, szék stb.) szóval evidens volt, hogy a lehetőségeimhez képest a csúcsot akarom megvenni az egészségem érdekében.
-
venom8888
őstag
válasz
xEon1337 #3625 üzenetére
Igazad is van ,meg nem is. A lenyeg az,hogy egyik sem er anyit amenyiert adjak, az meg hogy alulfizetett munkasok keszitenek valamit,az nem a munkasok szegenysegi bizonyitvanya,hanem a cegeke. Egy teknikai ezkoznek sokkal tobbe kerulnek az alkatreszei, mig egy szek,csak szovet,muanyag,es vas. Azokat a szekeket, brokerek, bankarok iroda kukacok veszik, akiknek a fizetese az egekben van. Ez kb olyan,hogy valaki meg veszi a ferrarit,mert van ra penze,es valakinek csak Opel Insigniara telik CSAK,ami szinten kurva jo auto,es mind2 csak 90 el hajthat a fouton. Az egyik 60 millio, a masik 6
-
válasz
xEon1337 #3336 üzenetére
azért egy szék ami az egészséget óvja más téma mint egy mosógép...
(A Miele mosógép nem éri meg az árát, mert az árából kb 3 LG mosógépet veszel ami összességében egyre modernebb és gazdaságosabb lesz ahogy cseréled és árban se kerül annyiba - a mielenek annyi az előnye, hogy kevesebb a termelődő szemét mert tovább bírja...)
-
-FreaK-
veterán
válasz
xEon1337 #3281 üzenetére
Szintet?? Ez rögtön vagy 5 szint
Engem érdekel, jöhet beszámoló, meg kép is. Mennyiért sikerült beszerezni, ha meg szabad kérdezni?
Voltam ma bemutató terem túrán, megnéztem szinte mindent ami érdekelt. Ki is esett rögtön minden, ami érdekelt.. Pofit, Spinelly: túl kicsi az ülőlapjuk, eleve csak félig támasztják alá a combomat. Emagra Net X5M: picit jobb, de ezen sem fogok keresztbe tett lábakkal ülni.
Hármat találtam, ami úgy ahogy jó lenne: Ergohuman V1, Chairman 726, Lexington forgószék
- A Lexington épp, hogy, de jó volt. Viszont az Irodabutik.hu-ban lévő hölgy inkább az Emagra-kat ajánlotta helyette, csak iszonyat mennyiséget visznek azokból és hiány is van, lehet hogy már csak Január közepén/végén lenne belőle. Annyi hátránya van, hogy elvileg keresztbe tudom tenni a lábam rajta, a szélein ahol a műanyag keret van, ott valószínűleg nyomná a lábam. 110e Ft.
- A Chairman 726 a zöld ülőlappal volt kint az Office Plaza-ban, de az a szövet valami nagyon gagyi, műszálas anyag, olyat biztos nem. Lenne még fekete műbőr opció, csak kérdés mennyire lenne tartós. Viszont azt hiszem ez volt az aminek nagyon előre áll a kartámasza, ez talán ki is lövi nálam.
- Ergohuman V1: Meglepetésemre ez volt legjobb, legkényelmesebb. Ha előre tolom a legelső pozícióba az ülőlapot, akkor elég nagy az ülőfelület, menne a keresztbe tett láb is. A derék és háttámasz is nagyon jól tart, a fejtámla is pont jó pozícióban van. Na de az ára ugye. Asszony nemet mondott rá első körben, de itt még tudok dolgozni az ügyön..240e Ft lenne jelenleg az OP-ban.
A Lexington tűnik a nyerőnek, de valahol a hátamban érzem, hogy az Ergohuman lenne az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest