Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBear

senior tag

válasz Lokids #7419 üzenetére

De van. Csak a gyártók kurvultak el a végtelenségig. A sima officedepotos gagyi bőrfotel amit ~ 15 éve vettem akkor olyan 20e Ft körül még mindig nem kopott szét meg a gázrugója sem halt meg. A karfát vétel után leszedtem, mert utáltam mindig. Mindezt a 80-130 kilóm alatt...
    Most meg a 150-200+ ezres széknél is vigyorogva széttárja a kezét a forgalmazó, ha 5 év alatt atomjaira hullik a szemete, hogy ennyiért ezt lehet elvárni. :((

Bogarászom én is mit lehetne, de szégyen ami megy. Nem vagyok konfekció méret sajnos. 130 kilóra kellene értelmes áron szék, ami nem hullik szét, de konkrétan nincs. Nemhogy értelmes áron, de 200 felett sem.
    Kiegyeznék valami kisebb teherbírású, de kellően széles, nem sportülés formájú holmival is, max cserélek gázrugót, de az sincs normál összegért.
    Melóhelyen kaptam extra teherbírású extradrága széket, aminek egyszer a mechanikája hullott szét (garban jöttek - cserélték, majd a gázrugó - cserélték), de a karfa rész kb. szétfoszlott, újra halódik egyéb része is, csak a gar már lejárt persze. Na ennyiért konkrétan ipari hulladék.

Új hozzászólás Aktív témák