- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Szék vásárlás előtt állok, [a jelenlegi székem] borítása sajnos több helyen is elkezdett szakadni, a kerekei gyakran kiugranak a helyükről, a gázrugója is gyengélkedik, és egy ideje olyan irányba is képes dőlni, amerre gyárilag nem kéne neki (félek hogy egyszer szétesik alattam). Kb 2 év alatt jutott ide, a Kikás színvonalhoz képest ez annyira nem rossz, de amúgy szerintem az.
Viszonylag nagy vagyok, ~200 cm és 110 kg, ezért ami számomra a legfontosabb :
- Bírjon el (de tényleg, és ne kezdjen el recsegni, ropogni 2 év után). A mostanira 120kg van írva, de 110-et is úgy bír el, hogy éppen csak nem esik szét. Ha jól láttam, van amire 150-et, 200-at is ráírnak, elsősorban ezek érdekelnek.
- A fejtámlája a fejemet tartsa, és ne a hátamat, legyen kifejezetten magas a szék, az alacsony támlájúak nekem sajnos elég kényelmetlenek.Ezen felül :
- Legyen tartós, ne szakadjon el, ne törjön el, ne engedjen el a gázrugó (vagy legyen rá garancia).Elsősorban a "gamer" székek terén keresgélek, ezekről szeretnék egy kicsit bővebb, elsősorban valós tapasztalatokból származó infót kérni tőletek.
- Úgy általánosságban tényleg jók ezek, vagy parasztvakítás ? Nem sajnálom rá a 100 ezret, nagyon sokat használom a székemet, ha ennyit kell kiadni érte, hogy jó legyen, akkor ez nem probléma, de tényleg ezen a téren érdemes keresnem, vagy ebben az árkategóriában van a fenti paramétereknek megfelelő "nem gamer" szék, amivel jobban járok ? Kétszer annyi pénzért tényleg kétszer annyira jók is, vagy előbb-utóbb ugyanazok a problémák lépnek fel ezeknél is, és csak rádobtak +50 ezret, mert "gamer" ?
- Melyik gyártó az ajánlott közülük ? Nagyon sok fajtát látok, nekem így ránézésre az AkRacing és a Vertagear tűnik szimpatikusnak, de sose ültem egyikben se (sajnos Pécsen ezek a lehetőségek korlátozottak, DxRacert és Arozzit láttam talán kiállítva), felhasználói tapasztalatokra lenne szükségem. Melyik a jó, melyik a gagyi ?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest