-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kstcsk
tag
Sziasztok!
Ágyban fekve/ülve, a legkényelmetlenebb nyakatekert pózokban is képes vagyok notebookról dolgozni - fáj is a hátam miatta - , ezért úgy döntöttem itt az ideje beszerezni egy forgószéket. Nagy volt a dilemma hogy mégis mennyit szánok rá, de mérlegeltem, és mivel tényleg a nulláról ülök majd szigorúan forgószékbe (legalábbis próbálom majd betartani...
), illetve nem ülök napi szinten 10+ órákat majd benne, ezért nem költenék rá 20-25 ezernél többet. Böngészve a topikot annyi tanulságot sikerült leszűrni, hogy valószínűleg nem is tart majd örökké a szék, de nem is szükséges számomra hogy 5 évig szolgáljon ki.A kiszemeltek:
Első blikkre a Snertinge és Skodsborg tűnik nyerőnek.
Vélemények, javaslatok?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- HP OmniBook 7 Flip 2-in-1 Next Gen AI Laptop, BONTATLAN, VADIÚJ!
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), illetve nem ülök napi szinten 10+ órákat majd benne, ezért nem költenék rá 20-25 ezernél többet. Böngészve a topikot annyi tanulságot sikerült leszűrni, hogy valószínűleg nem is tart majd örökké a szék, de nem is szükséges számomra hogy 5 évig szolgáljon ki.
LLKobe