Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kstcsk
tag
Sziasztok!
Ágyban fekve/ülve, a legkényelmetlenebb nyakatekert pózokban is képes vagyok notebookról dolgozni - fáj is a hátam miatta - , ezért úgy döntöttem itt az ideje beszerezni egy forgószéket. Nagy volt a dilemma hogy mégis mennyit szánok rá, de mérlegeltem, és mivel tényleg a nulláról ülök majd szigorúan forgószékbe (legalábbis próbálom majd betartani...
), illetve nem ülök napi szinten 10+ órákat majd benne, ezért nem költenék rá 20-25 ezernél többet. Böngészve a topikot annyi tanulságot sikerült leszűrni, hogy valószínűleg nem is tart majd örökké a szék, de nem is szükséges számomra hogy 5 évig szolgáljon ki.A kiszemeltek:
Első blikkre a Snertinge és Skodsborg tűnik nyerőnek.
Vélemények, javaslatok?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), illetve nem ülök napi szinten 10+ órákat majd benne, ezért nem költenék rá 20-25 ezernél többet. Böngészve a topikot annyi tanulságot sikerült leszűrni, hogy valószínűleg nem is tart majd örökké a szék, de nem is szükséges számomra hogy 5 évig szolgáljon ki.
LLKobe