Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Beantech
üzenetére
Az én agyamban is átfutott a gondolat , hogy veszek egy Fernt az irodába. Sajnos több az érv a nem mint az igen mellet
A Zody egyenlőre tökéletes otthon és az irodában nem vagyok bent annyit , hogy ennyi pénzt "kidobjak" az ünnepi időszak előtt az ablakon. A nagy vágyam egy Embody . Találtam is tegnap pár viszonteladónál leértékelve stúdió darabot ~1000 euró magasságában , de sajnos ~80 ezer lenne a szállítás még rá. ~350 körül lenne valahol amit még bevesz a gyomrom. + Tegnap mikor konfiguráltam Fernt érdekes adalék , hogy a kárpitozott drágább Fernbe a deréktámasz ~25 ezer forint a sima mesh kiadásba meg ~41 ezer. Nálam ez ilyen no-go ne nézzük egymást hülyének kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Zody egyenlőre tökéletes otthon és az irodában nem vagyok bent annyit , hogy ennyi pénzt "kidobjak" az ünnepi időszak előtt az ablakon. A nagy vágyam egy Embody . Találtam is tegnap pár viszonteladónál leértékelve stúdió darabot ~1000 euró magasságában , de sajnos ~80 ezer lenne a szállítás még rá. ~350 körül lenne valahol amit még bevesz a gyomrom. + Tegnap mikor konfiguráltam Fernt érdekes adalék , hogy a kárpitozott drágább Fernbe a deréktámasz ~25 ezer forint a sima mesh kiadásba meg ~41 ezer. Nálam ez ilyen no-go ne nézzük egymást hülyének kategória