- Androidos fejegységek
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!!
Kellne nekem egykét tanács és link mar neten keresgéltem de nem találtam semmi jot vagy amit találtam az túl drága volt!
Ami székem van kissé már megöregedett nem gurulnak a kerekei az 5-ből 2 mindig kiésik a háttamlaja is ugy van a többi alkatrészhez hegesztve
, jah ez egyik kerék is be van hegesztve!
Amilyet szeretnék: legyen kerekes, ha lehet legyen karfája is és kényelmes legyen.
Úgy tudom csepelen valahol lehet jo áron bőr székeket venni tud erről valaki valamit?
Kivancsi lennék ti milyen székeket használtok, mert az is fontos hogy min pihentetjük a kicsi kis poponkat Ph-zás közben!

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, jah ez egyik kerék is be van hegesztve!
LLKobe