Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!!
Kellne nekem egykét tanács és link mar neten keresgéltem de nem találtam semmi jot vagy amit találtam az túl drága volt!
Ami székem van kissé már megöregedett nem gurulnak a kerekei az 5-ből 2 mindig kiésik a háttamlaja is ugy van a többi alkatrészhez hegesztve
, jah ez egyik kerék is be van hegesztve!
Amilyet szeretnék: legyen kerekes, ha lehet legyen karfája is és kényelmes legyen.
Úgy tudom csepelen valahol lehet jo áron bőr székeket venni tud erről valaki valamit?
Kivancsi lennék ti milyen székeket használtok, mert az is fontos hogy min pihentetjük a kicsi kis poponkat Ph-zás közben!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kompakt vízhűtés
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, jah ez egyik kerék is be van hegesztve!