- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- iPad topik
Hirdetés
-
Máris befejeződött a Watch Dogs mozifilm forgatása
gp Jöhetnek az utómunkálatok, egyerlőre nem tudjuk, hogy mikor láthatjtuk a végeredményt.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
Ez a dizájn csak akkor mutatós, ha vertikális tartóba teszi az ember, áttetsző oldalfalú házban.
Nekem egy 4080-am van ilyen kinézettel. Bár arról nem spórolták le a LED-et. Ha kikapcsolom, akkor úgy néz ki, mint ez. Szóval nem is értem, hogyan hagyhatták ezt ki.
Szerencsére nem kell a szoftvernek állandóan futnia, hogy megjegyezze a LED-ek beállítását.
Nálam kellemes fehér színben pompázik a sötétített üveg mögött. Megy a pumpához, mert az meg mást nem is tud, csak fehéret.
A hűtés pedig nagyon halk. Úgy 50 fokig be sem kapcsolja. Ha lehűtötte a beállított határig, akkor kikapcsolja. Win alatt általában állnak a ventik.
A kis oszlopos tartó meg legalább tényleg hasznos, nem úgy, mint a VGA alá szerelhető, slotoknál rögzített vicc. Ráadásul a kártya hátulján van több rögzítési pont is. Az egyedüli hátrány, ha pont a rögzítés alá kerülne egy alsó venti. Mondjuk egy két rekeszes házban. De egy normálban, ahol már a tápnak a sávját is elfedik takaróval, ott ez nem lehet gond. -
fatpingvin
addikt
üdvözítő hogy a gyártók rájöttek hogy egy számítógépalkatrész tökéletesen alkalmas a funkciója betöltésére anélkül is hogy teleszórnák LEDekkel
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
KAMELOT
titán
Érdekesebb lett volna, ha csak egy sima FC blokkot tesznek rá!
4 slot a semminek!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
djbb534
tag
Sajnos ettől még Palit marad
the way it's meant to be played
-
KAMELOT
titán
Pontosan! Palit ugyan olyan mint a többi márka!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
CriticalHit
őstag
Minden felesleges sallangtól és csicsától mentes. A kedvemre való. Lenne, ha az apró és hangos 80-as ventik helyett megoldanák hűtést 120-as ventikkel.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Vigneau
félisten
válasz CriticalHit #7 üzenetére
Nekem is az első dolgom volt, hogy középállásba tettem a LED kapcsolót a PowerColor Hellhound RX 7600-on. Már amikor rájöttem, hogy nem csak kék és lila színben tud virítani...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Alusky
aktív tag
Feketén világító led mehetett volna rá.
-
Sol4r
tag
Pontosan olyan mint az inno3d, zotac vagy a gainward legalábbis a 30xx szériákban pcb szintén egyeztek... Sztem itt sem lesz más a recept...
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
L3zl13
nagyúr
GameRock helyett a GameBrick név jobban illene rá külső alapján.
Aki hülye, haljon meg!
-
-
Jacek
veterán
válasz JulianSinulf #1 üzenetére
-
Robitrix
senior tag
válasz fatpingvin #2 üzenetére
Én ha választhatok akkor mindig a LED-ek nélküli változatokat részesítem előnyben. Azért meg van az ideje a karácsonyfa díszítésnek és meg van a számítástechnika használatnak. Konzervatív vagyok ilyesmiben.
-
Sol4r
tag
Csakhogy védjem a szakmám
RTX 3060/ti példa:
Zotac twin edge
Gainward ghost
Palit dual oc
Galakuro Gaming
Dell
hp omen
inno3d iXILL X3 RED
KFA2 1-Click OCa sorból csak a hp és az inno3d iXILL X3 RED lóg ki mivel ők nem vágták le a nyák végét, hogy a levegőt át tudja fújni a bordán a ventillátor... de az alkatrész elrendezés és azok típusa is 99%-ban egyezik...
3070Ti
Zotac AMP Holo
Gainward Phoenix
inno3d iCHILL X4
Palit Gaming Pro
Dell
A sorból csak az inno lóg ki egy kicsit, de összességében a pcb nyák tervet nézve elég nagy az eggyezés és itt is kijelenthető, hogy az alkatrészek 99%-ban kompatibilisek a kártyák közt...
Akik pedig tényleg nem restek minden típusban saját PCB-vel nyomulni az az ASUS, MSI és a Gigabyte NVIDIA fronton, valamint a sajnos csak volt csodálatos EVGA
persze lehet kötöszködni mindenben isHa veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
Sol4r
tag
válasz Busterftw #32 üzenetére
Ugyan ezen gyártók más típusú kártyáit már nem követik ezt a designt és ott már van rendesen eltérés az alkatreszekben és vezerlokben.
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- NVIDIA 40xx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- AMD 7000 SZÉRIÁS videókártya felvásárlás!!!
- RTX 4080 Super OC/ garancia/ ingyen foxpost
- AMD RX 5xxx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- AMD RX 6xxx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen