Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bombázzuk még több ingerrel, és infóval az agyunkat yeee
és még a betegségekre is jó (plusz az illető csak kínaiul tud majd beszélni, és meg is figyelik élete hátralévő részét) -
Először nem értettem miért betegként hivatkoznak a cikkben a kísérletben résztvevőkre. Végül az utolsó bekezdésben írják, hogy bénulással küzdő emberekbe ültetik be. Szerintem szerencsésebb lett volna ezt már az első bekezdésbe beletenni.
-
Pont a kínaiak kezébe nem adnék ilyet, ott aztán biztos, hogy a lehető legrosszabb dolgokra használnák.
-
Tasunkó
őstag
Ez a jövő. Sokkal gyorsabban is lehet így kommunikálni, mert nem kell felvenni a telefont. A gyárigazgató köríméjleket küldhet egyenest az agyba, vagy egyenesen beirányíthat dolgozni, ha a lázad nem haladja meg a 38 fokot.
-
miqlas
őstag
... mindig így kezdõdik, de a végén majd természetes lesz, hogy születéskor kap a pici egy cortex bomb-hoz hasonló, de a fejet nem szétrobbantó eszközt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest