Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
válasz wollnerd #13826 üzenetére
Én is így vagyok vele. A játékban soha nem veszem észre, hogy kilátnék lent, egyszerűen nem figyelek oda rá. Ez olyan mint amikor valaki meglát egy véltetlenül egy karcot a telefonján, amit más nagyítóval se találna meg, nem is látszódik, igazából te se látod, csak keresed néha, de csak a tudat, hogy ott van, az zavar.
Ha a játékra figyelsz vagy nem érdekel téged, hogy kilátsz lent, akkor nem fogsz kilátni lent. A fény nem jut be úgy, hogy az élményt zavarja.
Te is csak akkor látod, ha direkt lenézel rá, nem?
Arra pedig tökéletes, hogy lásd, hol állsz a szobádban vagy hol van az üdítőd, amikor innál.
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
kiskuplung
őstag
válasz wollnerd #13826 üzenetére
Nekem Riftem van, ott is van ilyen rész az orrnál ahol kilát az ember, ha akar.
A gyári maszknál egészen kicsi az orrnak hagyott rész, annyira, hogy az én nagy orromat mindig piszézte. Én cseréltem egy VRcoverre, ezen több hely van az orrnak. Nekem így jobban tetszik, az orrnál bejövő fényre meg úgyis csak akkor figyelsz oda, ha nem a játék tölti ki a figyelmedet.
A legjobb megoldás amit próbáltam, az PSVR-nál van, ott kis gumilapátok veszik körbe az orrodat, ami nem irritál és be is sötétít.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest