Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabro
tag
válasz
runner 125 #3831 üzenetére
Megint csak azt tudom mondani, hogy józan ésszel nézve, abszolult egyetértek veled.
Nagyon sokat rágódtam az autó eladáson is, viszont az az igazság, hogy nagyjából 650-ért tudnám meghirdetni, amiból minimum alkudnak 50 ezret, elmegy 600-ért, és itt vagyok autó nélkül kitudja meddig.
Nem szeretnék állandóan szivességeket kérni azért, hogy a barátaim vigyenek ide-oda kitudja meddig autókat nézegetni.Mert ugye mi a garancia arra, hogy kedden eladom az autót, szerdán pedig már át tudok ülni egy másikba.
Az a plusz 100ezer forint pedig olyan hamar elmegy az alatt az idő alatt amíg nem lenne autó, hogy észre se vennénk.
Most kapásból az nem fér bele, hogy megveszem az újat és majd valamikor meg elmegy a régi autó, és még marad pénz a téli gumikra, plusz az első szervizre és átírásra.
Egy 2007-es 9-3-as Saab kombiba 550ért beszámították volna az autómat (amit 1,85M-ért hirdettek hasonlóan az S80-hoz), aztán persze az is lehet, hogy soha többet nem kapok rá ilyen beszámítási ajánlatot
ez is benne van a pakliban.
(Igen, egy kis Saab kitekintésem is volt, de az utolsó pillanatban lebeszéltem magam róla, mert tudom, hogy csak Volvo pótlék lett volna).Viszont ha sikerülne egy hasonló beszámítási matekot kiokoskodni egy S60-ra, vagy egy S80-ra, akkor beáldoznám azt az 50-100 ezer forintos előnyömet, amit azzal nyerek, ha magamnak értékesítem az autómat.
Viszont megszabadulok az alkudozóktól, és a hirtelen autónélkül maradás napjaitól is.Aztán persze ha nem jön össze a megegyezés a beszámítással, akkor nem alkudozok, hanem tovább állok. Ezután sincs vesze még semmi, mert az idő előre haladtával tudok még pénzt gyűjteni akár arra is, hogy megvegyem az új autót, a régit pedig majd valamikor utánna eladom. Mondhatni talán, hogy ebben az esetben "az idő nekem dolgozik".
De alapjáraton nem ebben gondolkoztam, mert még idén szeretnék azért ennek az ügynek pontot tenni a végére. Türelmes vagyok, várok is, de azért régóta húzodik ez már bennem az az igazság
Új hozzászólás Aktív témák
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó KTM női kerékpár!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged