- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Megvolt a korházi szemészeti vizsgálat is.
Ott -2.25 dioptriát mértek. Ofotértben -1.5, Vision expressben meg -1.75 volt a mérés.
A szemészeten azt mondták nem állítanak ki receptet szemüveg készítéshez, és úgy járok a legjobban, ha keresek egy optometristát, aki kisebb optikusoknál szokott lenni .Hát ennyit az akciózós látás hónapjáról
-
Horec
tag
Én is futottam egy ilyen kört Veszprémben, Vision és ofotert totál mást mért. Ráadásul online egy tableten jelentkezett be a vizsgálatot lebonyolító személy mindkét helyen és így irányítva zajlott le a procedúra. Ez teljesen komolytalan szerintem.
3.nak egy nem franchise optikába mentem, ahol normális és segítőkész körülmények között elvegezték a látásvizsgálatot, viszont a receptet nem kaptam meg csak szóban a dioptria változást. Valószínűleg velük fogom elkészítetni az új szemüvegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest