- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
"az egymasba agyazas valoban nehezkes backtick-kel, de az mar eleve csunya (marmint nem a backtick, az jooo
)"
Hát nem értek egyet. Én szeretem az egymásba ágyazást és $(...) módszerrel nagyon szépen és látványosan meg is lehet oldani. (vajon ez szabványos vagy bash specifikus? Életemben nem használtam még más shell-t :-) )
És tényleg át akarnak állni dash-ra? Az miért lesz jobb? Egyáltalán miben lesz más?
-
"ha a script sima sh-val fut, akkor futnia kell azzal is, amire a /bin/sh mutat, barmi is legyen az"
Viszont ez nem kommutativ relacio, vagyis ha nalad a /bin/sh fedonev alatt futo bashon fut, az nem jelenti azt, hogy barmilyen sh--kompatibilis shellen is futni fog. (Mondjuk ugy remlik, hogy konkretan a bash ujabb verzio figyelnek erre, es ha /bin/sh neven hivja meg az ember, akkor az extra bashes funkciokat kikapcsolja - de erre azert nem epitenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest