- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
"az egymasba agyazas valoban nehezkes backtick-kel, de az mar eleve csunya (marmint nem a backtick, az jooo
)"Hát nem értek egyet. Én szeretem az egymásba ágyazást és $(...) módszerrel nagyon szépen és látványosan meg is lehet oldani. (vajon ez szabványos vagy bash specifikus? Életemben nem használtam még más shell-t :-) )
És tényleg át akarnak állni dash-ra? Az miért lesz jobb? Egyáltalán miben lesz más?
-
"ha a script sima sh-val fut, akkor futnia kell azzal is, amire a /bin/sh mutat, barmi is legyen az"
Viszont ez nem kommutativ relacio, vagyis ha nalad a /bin/sh fedonev alatt futo bashon fut, az nem jelenti azt, hogy barmilyen sh--kompatibilis shellen is futni fog. (Mondjuk ugy remlik, hogy konkretan a bash ujabb verzio figyelnek erre, es ha /bin/sh neven hivja meg az ember, akkor az extra bashes funkciokat kikapcsolja - de erre azert nem epitenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)"