Hirdetés
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Akárhogy keresgélek, nem találok olyan parancsot, ami egyszerűen visszaadná egy adott domain IP címét (mondjuk ha a example.com címét szeretném megtudni, akkor kiírná, hogy "192.0.32.10")
Valami ötlet?
-
ivivan
tag
"az egymasba agyazas valoban nehezkes backtick-kel, de az mar eleve csunya (marmint nem a backtick, az jooo
)"Hát nem értek egyet. Én szeretem az egymásba ágyazást és $(...) módszerrel nagyon szépen és látványosan meg is lehet oldani. (vajon ez szabványos vagy bash specifikus? Életemben nem használtam még más shell-t :-) )
És tényleg át akarnak állni dash-ra? Az miért lesz jobb? Egyáltalán miben lesz más?
-
ivivan
tag
Ez mondjuk logikus lenne, de nekem legfeljebb az utolsó elem lehet egy pager (én a less-t használom) az első aligha (hacsak nem hagyom ott lustaságból a "cat filename" helyett a "less filename"-et)
És itt sem az egyel kevesebb fork miatt lenne kevesebb az erőforrás igény. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Alkoholista nevelde
- Xbox tulajok OFF topicja
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)"