Hirdetés
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1003 üzenetére
Jah oké.
A fájlon belül próbáltam ugyanezt, de ott meg ha van pont a fájlnévben, akkor syntax errort dob. Mikor leírtam külön az output fájlt egy változóba, majd $output néven próbáltam használni, az sem volt jó. Valamint le kellene korlátozni a kimenetet.
Olyanra gondoltam, hogy kellene egy fix "számú" ciklus, amiben csak 2 értéket olvas be, oszt, logaritmust számol, majd pedig kiírja az eredményeket és ezt kezdi előről, a megadott elemszámig. Egy egyszerű for ciklus vagy while megteszi. (a log mellé majd egy freki értéket is oda szeretnék írni, de ez egyszerű lesz, csak a ciklus száma alapján fog oda kerülni - megnézem majd, hogy ez a 2 oszlopos értéksor megoldás megfelel-e a gnuplot elvárásainak)
A lemaradó nullákat nem tudom hogyan vizsgáljam, a cat-al nézve mindig minden érték jó. Ha az od -An -t x1 -el nézem, akkor is. Pont az jön be, amit elküd az fpga-m. (csomószor újranéztem ezekkel, nem volt hiba egyszer sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő