Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na arra rájöttem, hogy ilyen formában gondolod az awk indítását terminálban:
awk -f program.awk /dev/ttyUSB0
Ebben az esetben ha jól értem a FAQ-ot, a "FILENAME" változó jelenti a /dev/... -t, és ezzel kell hivatkozni rá, vagyis ez a standard input.
Egyszer ennyit írtam az awk fájlba (a txt fájl létezik):
OUTPUT="/home/pa.... /output.txt
FILENAME > OUTPUT
Ez annyit csinál, mintha azt írnám a terminálba, hogy cat /dev/ttyUSB0. Szóval csak kiírja az értékeket. Innen jó lenne egy kis segítség valamilyen szinten. Gugliztam egy kört, de valahogy nem akar előjönni egy érthető awk leírás, amivel tovább tudnék lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest