Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
üzenetére
Segít, köszönöm, ez a megoldás
A command így az lesz, amit várnék, de sajnos nem működik. Nincs hibaüzenet, csak egyszerűen nem veszi figyelembe, hogy excludálni kéne. A parancs lefut, végre is hajtja, de mintha az exclude ott se lenne.
Nem jöttem még rá az okára, pedig próbáltam első paraméterként rögtön a tar után, próbáltam a multikapcsolók után és a célfájl után is. Mindegyik esetben végrehajtódik, szépen el is készül a kb. 10 GB-os tgz fájl, amiben benne van többek között az a /home/username/tmp folder is, ami az exclude paraméterben meg van adva.Még keresem az okát, de egyelőre nem jöttem rá. A helyzetet az nehezíti, hogy mivel nincs hibaüzenet, fogalmam sincs, mi a problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest