Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Váó, köszönöm a sok segítséget
Sorban:Menü rendszer átvariálva, az észrevételek teljesen jogosak
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.A cron bejegyzés immáron az /etc/cron.d/ mappába kerül, és onnan is törli ki a fájlt uninstall-nál. Ésszerűbb, egyszerűbb, biztonságosabb. Jó észrevétel
a dirname $0/basename $0 az, szerintem, $0.
Így van. Javítva
Tök jó lenne, ha ezt paranccsorból is meg lehetne adni, mert mondjuk .deb csomagot így elég nehéz csinálni belőle
Erre holnap ránézek.ja, és uninstallkor ezeket szerintem illene kiszedni az iptablesből.
Jogos. Ezt is holnap megnézem hogyan lehet egyszerűen kivitelezni.és ha jól emlékszem, case-hez shellben nem kell külön break, a ;; megoldja.
Sajnos nem, break nélkül újra megkérdezi, hogy mit szeretnék választani az étlapról és nem ugrik tovább.A harmadik sorhoz: ennek egyrészt az /usr/local/sbin-ben lenne a helye...
Nem értem pontosan mire gondolsz itt.a grepnek van egy -F kapcsolója...
Valamiért nem működik,invalid context length argumenthibát ad a grep.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sorban:
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.