- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
prucam
tag
válasz
bambano #1463 üzenetére
grep '<title>' $d/$i | sed -e 's,^.*<title>[ ]*,,' -e 's,[ ]*-.*$,,' >> $d/title.txt
Ma próbáltam:
Bajok Harryvel
Az utolsó ítélet
Az utolsó kívánság
Bátorság próbaTökéletes! Ezt egyedül, nem találtam volna ki.
Azt elmondom, talán érdekel valakit mit is csinálok (ill. próbálok ?). Szeretnék egy olyan scriptet írni aminek lényege, hogy egy könyvtárba letölti a *html oldalakat, az infót kiszűri ami kell, másol, hozzáfűz stb. majd a végén *.rar-ba csomagol.
Sajnos, az egyszerűbb dolgokat még megoldom (v. utánézek a neten), de nem sok "lövésem" van a scriptekhez.
Amit egy hét alatt olvastam, az nem igazán elég, tudnátok-e továbbra is segíteni?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest