Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prucam
tag
válasz
bambano
üzenetére
grep '<title>' $d/$i | sed -e 's,^.*<title>[ ]*,,' -e 's,[ ]*-.*$,,' >> $d/title.txt
Ma próbáltam:
Bajok Harryvel
Az utolsó ítélet
Az utolsó kívánság
Bátorság próbaTökéletes! Ezt egyedül, nem találtam volna ki.

Azt elmondom, talán érdekel valakit mit is csinálok (ill. próbálok ?). Szeretnék egy olyan scriptet írni aminek lényege, hogy egy könyvtárba letölti a *html oldalakat, az infót kiszűri ami kell, másol, hozzáfűz stb. majd a végén *.rar-ba csomagol.
Sajnos, az egyszerűbb dolgokat még megoldom (v. utánézek a neten), de nem sok "lövésem" van a scriptekhez.
Amit egy hét alatt olvastam, az nem igazán elég, tudnátok-e továbbra is segíteni?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest