Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya80
tag
segítségetek kérném. elég hamar elakadtam az openwrt-vel Telepítés sima volt (TP-Link TL WR841ND) ssh-n belépek be szerettem volna állítani rajt a netet. A routere utp-vel csatlakoz a gép sima T-home adsl.
Arch linux alól frankón belépek (ssh root@192.168.1.1)
Ezt tettem az /etc/network -ben természetes beírtam a felhnevet és jelszót.config 'interface' 'wan'
option 'ifname' 'eth0'
option 'proto' 'pppoe'
option 'username' 'ide_kell_írni_a_felhasználónevet'
option 'password' 'ide_pedig_a_jelszót'ssh-n kersztül végztem mindezt és beírtam reboot. Köv lépés
ssh root@192.168.1.1 és ezt kapom
ssh: connect to host 192.168.1.1 port 22: network is unreachablena most mi legyen ? failsafe-t kéne megpróbálnom vagy?
előre is kösz
-
petya80
tag
kösz a választ.
nos nincs luci(grafikus felület) mivel ebben a trunk verzióban alapból nincs benn.
A failsafe üzemmód úgy néz ki összejön csak most végre normálisan be kellene állítanom az /etc/conf filet.amúgy be kell vallanom, hogy akkora hülye voltam, hogy minden mástkitöröltem a network fájlból és csak a fenteb említett wan-ra vonatkozó sorok maradtak benn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- PC játékok
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest