Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz Mister_X #22569 üzenetére

De illegális. Az EU-ban is. Ezek már lefutott körök sajnos, pláne ebben a "bérleti konstrukcióban" ami egy ideje van (nem a tiéd az OS az apple EULA szerint, csak kölcsönzöd, bérled).

Egyébként nem ajánlom. Ha jól értettem nem magadnak vennéd, hanem produktív munkára a cégedbe, kollégáknak. Ha csak egyszer rányom valamelyik egy updatere ami miatt keresztbe áll a cucc, akkor barkácsolhatod a gépét, lehet hogy az állásidő drágább lesz mint a brand apple vas. Persze ezeket neked kell tudni, ha van kedved olvasgatni néha (mert azt kell hozzá), illetve megoldod a rendszerek mentését az updatek előtt, akkor annyira nem fájdalmas.

Egyébként vicces, hogy pl. itthon van ember aki üzletszerűen űzi ezt, és nem kis nevű cégek (webdesign stúdiók, audio/video stúdiók) nevei vannak kint publikusan a honlapján a referenciái között, fotókkal(!). Ez azért már szerintem kicsit durva, otthonra azt mondom hogy kit érdekel, büntessenek meg (úgyse fognak), de én a cégembe valószínűleg nem tennék ilyen megoldásokat.

Új hozzászólás Aktív témák