Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Google Chromecast topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
acdc
csendes tag
Na szóval, Nekem nagyon tetszenek külsőre az apple cuccok.Jó lenne egy szép és stabil gép (nem tudom mennyire stabil semmi tapasztalatom - leszámítva,hogy párszor neteztem egy kávézóba vele de akkor már megfogott,hogy nem volt ventilátor a procin és az átlátszó egér nagyon tetszett,meg az egész, nem olyan mint most már 3éve volt aszem és 400 mhz lehetett de a haveromnak akkor volt már pc-je de nem akarta elhinni,hogy csak ekkora a procija).
Én már annyit szívtam vinnel 98-me ,hogy be akartam fejezni az egészet de ekkor jött az xp.hát ez azért már más (együtt vele a gépcsere) de a tökéletestől messze van.Úgy ahogy mire kitapasztaltam a dolgokat milyen progi milyen finomhangoló stb.. Msi,Asus cuccok
Végül is van egy stabil rendszerem de ilyen dolgogtól,hogy pl. a saját oprendszeremen a saját dvd meghajtómmal rendszergazdai jogosúltságokkal vagy akár rendszergazdaként bejelentkezve nincs teljeskörő jogom a cd meghajtómhoz ez kész.....egy csomo dolgot nem tudtam feltelepíteni ami buzi cab fálj volt csak ha vinyóra átmásoltam,persze lehet én vagyok luzer de asszem a win hibáit hosszassan lehetne sorolni.
A szerver 2003-nál meg ati vga-val sehogy se tudok 3d támogatást.A longhornnal előre félek mennyit szívok majd. Tutko gépcsere kéne egy alfa versiót már próbáltam de mint a csiga p4-en.Billék szerint 1giga rammal 3.2p4-el jó vga-val (d9-es asztal hardveres támogatás stb..) menni fog.
A gamekről meg anyit pc is mélyen zsebbe kell nyúlni hiábba vettem kurva drága dolgokat a doom3, far cry már kicsit gáz volt.
Úgyhogy már jo lenne egy masina amit nem kell állandóan bővítenem. Ha beválík a mac akkor majd eldöntöm lehet ibook vagy emac + playstation2 lesz a vége aztán végre egy jódarabig nem kell beleölnöm több lóvét.
Amúgy de jó,hogy itt a firefox winen mer már az netezéstőis is kezdtem megundorodni, operával nyomultam csak sok oldalnál gázos nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat