Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigapa
tag
Sebesség. Ez ugye nehezen összemérhető, de összehasonkításképp: a munkahelyi asztalom egyik sarkán mac G4 1 GHz, az ellenfél P4 (nem cerka, habár grafikai gép) 1,7 GHz. Mindkettőben 1 giga ram. Photoshop 6.0 alatt ugyanazokat a műveleteket végeztem mindkét gépen, és a mac néhol győzött... Általában ~10 %-kal dolgozott tovább, mint a pc. Figyelembe véve az órajel különbségeket ez azért szép eredmény a mac-től. Ezek után egy dual G5 2 GHz-et el lehet képzelni... (Sajnos még én is csak elképzelni tudom...)
Azért a P4 1.7-tel (Willamette
) nem nagyon érdemes méregetni, én az 1 Ghz P3-mal hasonlítgattam össze és nagyjábol azonos a teljesítményük. A 2.6 NW tud kb 2X sebességet a P3 hoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Sorozatok
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) nem nagyon érdemes méregetni, én az 1 Ghz P3-mal hasonlítgattam össze és nagyjábol azonos a teljesítményük. A 2.6 NW tud kb 2X sebességet a P3 hoz képest...
TigerCat