Hirdetés
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Nana!
Nekem a notebook-omban ipw2200 chipszet van, és mindent tud amit kell, tökéletesen és könnyen üzemeltethető. Minden kernelfrissítéskor lefuttatok egy scriptet, az legyártja a nekem tetsző modulokat és láss csodát, fantasztikusan együttműködik NetworkManagerrel az egész, nincs is vele semmi bajom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem a notebook-omban ipw2200 chipszet van, és mindent tud amit kell, tökéletesen és könnyen üzemeltethető. Minden kernelfrissítéskor lefuttatok egy scriptet, az legyártja a nekem tetsző modulokat és láss csodát, fantasztikusan együttműködik NetworkManagerrel az egész, nincs is vele semmi bajom!