Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Nana!
Nekem a notebook-omban ipw2200 chipszet van, és mindent tud amit kell, tökéletesen és könnyen üzemeltethető. Minden kernelfrissítéskor lefuttatok egy scriptet, az legyártja a nekem tetsző modulokat és láss csodát, fantasztikusan együttműködik NetworkManagerrel az egész, nincs is vele semmi bajom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android játékok topikja
- Robotporszívók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a notebook-omban ipw2200 chipszet van, és mindent tud amit kell, tökéletesen és könnyen üzemeltethető. Minden kernelfrissítéskor lefuttatok egy scriptet, az legyártja a nekem tetsző modulokat és láss csodát, fantasztikusan együttműködik NetworkManagerrel az egész, nincs is vele semmi bajom!