- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
en a "docker" nevu wmappletet hasznalom mar evek ota, 4 ikon elfer rajta, mukodik vele skype, opera, transmission, amarok, ami kell
, KDE3 es KDE4 appok, mindegy neki
a "futtatas" menut meg ra lehet rakni barmilyen hotkeyre, vagy barmilyen mas parancsot, szoval konnyen testreszabhato barmi is kell -
czappa
aktív tag
sry kifutottam a szerkesztési időből, szóval:
Találtam egy docker nevű alkalmazást wm-hez, picit furcsa, hogy - ha jól vettem észre - apponként egyet kell indítani. De ez lehet egy megoldás.szerk.: idézet a README-ből: "Docker requires a KDE3 compliant window manager to handle KDE3 system tray icons"
Kíváncsi leszek, hogy működik majd kde4-es alkalmazásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest