- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Hát ha már mindegy akkor mindegy, de ha 13b1:0020 volt az azonosítója, akkor az alap kernelben lévő rt73 drivernek vinnie kell (fel van benne sorolva). Amúgy épp a hétvégén használtam ismét az egyik rt73-as eszközöm (edimax ew-7138usg), alap 8.10 ubuntu egyből felismerte.
MOD: ha már wireless. Még nem kerestem utána miért, de azt tapasztaltam, hogy az iwlagn modul (4965AGN) 2.6.28.9-es kernel esetén nem engedi az ad-hoc módot míg a régebbi 2.6.27.6-ot indítva működik. Persze majd guglizok egy kicsit meg teszek fel még frissebb kernelt, de hátha valaki tudja kapásból ezzel mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest