- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
bambano #7385 üzenetére
Ismerem lspci-t, csak sajnos nem fértem hozzá a géphez.
Egyébként ez az:
00:0a.0 Ethernet controller: Intel Corporation 82557/8/9/0/1 Ethernet Pro 100 (rev 0c)Mondjuk ez a router nem az az igazi Cisco dolog, meg viszonylag "butának" találom. Bár tulajdonképpen mindent tud, ami kelleni szokott, szóval nem tudom, ezt miért írtam.
- a menürendszere nem tetszik, hülye logikán alapul szerintem... mondjuk a "rendes" Cisco termékek esetében más kifogást lehetne emelni.(Egyébként még mindig a saját routerem tetszik leginkább, aminek hozzá lehet férni a Linuxához, pl. wshaper nagyon jótékony rajta.
)
Nekem tg3 (BCM5788) a notimban van. Sokat nem használom, de szerencsére nem volt vele eddig gond. Milyen probléma szokott lenni ezekkel?
Szerinted mit cseréljek a gépben?
Most itt van nálam, de holnap megy vissza.Lehet, hogy a második vinyója vacakol, bár az nem volt még bemountolva (bár nem vagyok 100%-ig biztos benne, lehet, hogy az egyik partíció kézzel fel lett csatolva és bent maradt, de amúgy nem használta semmi).
Egyik RAM modult lehet, cserélem azért benne.
Ja, az extrém tápfesz. értékeket a sensors találta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest