- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
ragazzo #7142 üzenetére
A router is csak egy gép, sőt némelyikben linux ketyeg. Szerintem biztonságosabb nem lesz (persze csak ha jól állítottad be a linuxod), legfeljebb kevesebb erőforrást foglal a gépeden, mivel a csomagszűrést és egyebeket átveszi a router. Ha dedikált linuxos router géped van (mint pl. nekem) akkor persze ez nem számít hiszen az éppen azért van. Egyébként ha már észrevehető erőforrást foglal a tűzfal akkor ott már úgyis baj van. Nekem egy p3-600 minden gond nélkül ellátja a tűzfal/netmegosztó funkciót, gyakorlatilag 0 processzorhasználat mellett. Persze ha 100-1000mbites interneteted van, akkor más is lehet a helyzet
Szigorúan szvsz, mert nem vagyok hálózati szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Plazma TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest