- Olcsó táblával készül a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
FireShadow #5814 üzenetére
Mi aza maya?
-
valóságépítő
tag
válasz
FireShadow #5814 üzenetére
haller
suse is ubuntu is főleg gnome-ra tervez, de mindkettőn telepítheted a kde-t is. Igazából a legjobb ha mindkettőt kipróbálod, mondjuk egy live cd-n. Elsőre talán a kde jobban hasonlít a windows-ra, bár én amikor először feltettem valahogy jobban kiismertem magam a gnommal. Megszokás meg ízlés kérdése.
A mai népszerű disztrókbat már jól be lehet állítani ablkaosan is, a terminál minimális használatával, ezt majd idővel úgyis megtanulod ill. hozzászoksz. Pár dolgot csak terminálból lehet, de ezek száma egyre csökken. Igazából a kattintgatós felület és a terminál jól kiegészítitk egymást.
Talán ami az ubi mellett szól, hogy több hozzá a leírás a neten meg a legtöbb gondra egy alapguglizással találsz leírást és megoldást.
boot megoldható.
én ebből tanultam sokat az elején
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Filmvilág
- Airsoft
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest