-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Átállítottam, úgy, ahogy le volt írva, de semmi sem változott.
Pedig megváltoztak az értékek a kérdéses fájlokban, úgyhogy sikeres volt az átállítás. És újra is indítottam a gépet utána. Esetleg még kell valamit újra inicializálni, vagy ilyesmi?Amúgy megfigyeltem egy grafikonon a pontos jelenséget:
- megindul az adatfolyam normális sebességgel
- megáll egy kis időre (0 Kbit/sec)
- megint elindul.Általában akkor sűrűsödnek be a leállások, ha a file végéhez kezdünk érni.
Már 200KByte-os file-nál is megáll kétszer, de 50-60 KByte alatt nem vettem észre ilyet.A firefox továbbra is közel tökéletes sebességgel hasít...
Majd este megnézegetem a router beállításait, hátha.
Ha van egyéb ötlet, akkor szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest