Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
dabadab
üzenetére
"rájöttem" hogy az mp3 nem fog szólni mind a 6 hangfalon.. win-ben is kipróbáltam..
van valami sorrund plugin winampra de ló&@#..
ac3-as vagy 5.1-es hangok mentek ahogy illik
mondjuk attól nem voltam boldog lhogy alsa-val és nem esd-vel, mert ha két alkalmazés is hangot akart gerjeszteni, egyformán hangosodtak, halkultak
továbbá a hangerő vezérlés tálcáról nem ment (gnome volume manager) a master hangerőt az adott progi uralta el..azt nem értem az mplayer hogy csinálja a fake mp3 sorrundot...
raid (kernel?) bug miatt ideiglenesen feldobtam egy zixpét..
várom a stabil ubi 8.04-et..
de addig kísérleti vinyón már képbe akarok keveredni a LIRC megoldással..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hyundai, Kia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest