Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a man bash elég jó... csak tömény. igazán jó bash-script tankönyvet én se találtam, mert amit láttam, az éppcsak karcolgatja a lényegét. csakhogy magában a bash kevés. érdemes pár egyéb proginak is utánamenni: sed, grep, find, cut. meg még egy jópár

ha ezek is megvannak, néhány ciklussal és ezen programokkal igen sokmindent meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest