- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Siriusb #35141 üzenetére
ez minden más fájlkezelőben így működött mindig is. azért is lepődtem meg amikor rájöttem, hogy ez a Dolphinban nem így van
a múlt héten megpróbáltam létrehozni egy mappát, beírtam a nevét, enter, eltűnt. dafuq. megint megpróbáltam, "már van ilyen". holbazmeg? mindegy, elővettem a terminált, mkdir, az jól működött.
erre ma megtaláltam a létrehozott mappámat egy szinttel bentebb egy almappában. akkor raktam össze, hogy mi történt meg kísérleteztem ki.
korábban biztosan nem így volt a Dolphinban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Proxmox VE
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest