- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange #3462 üzenetére
Kézi kernelinstallnál a ''make install'' létrehozza. Nekem legalábbis van. Azt hiszem, initrd-alapú kerneleknél (pl. amit a genkernel gyárt) nem jön létre.
Egyébként tudtommal system.map nélkül is megy a rendszer, eddig egyetlen, béta modul nem fordult le, ezt hiányolva. De azt is szarul írták meg.
Sipi -
bambano
titán
válasz
dr_strange #3462 üzenetére
Kernel csinál System mapot fordítás közben. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy gentoo alatt ezt a fontos dolgot külön kitakarították belőle, csak hogy több baja legyen vele az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest