- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Jelentem, kipróbáltam egy jófajta "pendrájvról" a KDE Neon-t, és 150 vagy 175%-ra skálázott munkaasztallal a 4k Youtube videók is remekül futnak kb. 20% körüli procihasználattal, és VLC-vel NAS-ról (dlna) is hibátlan a 4k filmek lejátszása, még alacsonyabb procihasználattal (eddig ez gyakorlatilag használhatatlan volt, ha nem 100 vagy 200%-ra skáláztam)
Mondjuk nagyon úgy néz ki, hogy hardveres videólejátszás az nincs, mert egy ilyen 8. generációs akár i3 proci Windows alatt 4k videó lejátszása közben alig dolgozik valamit, a GPU meg 20-30% között van hajtva - de ez van.
Szóval a KDE biztató, lehet, hogy sok-sok év után visszatérek hozzá :-)
Most akarom kipróbálni virtuális gépen a Fedora-t meg a SuSE-t: SuSE-t valamikor a 90-es évek végén ;-) használtam, az talán nem lesz teljesen idegen, de a Fedora ha jól tudom totál más világ, attól egy kicsit félek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged