- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Jelentem, kipróbáltam egy jófajta "pendrájvról" a KDE Neon-t, és 150 vagy 175%-ra skálázott munkaasztallal a 4k Youtube videók is remekül futnak kb. 20% körüli procihasználattal, és VLC-vel NAS-ról (dlna) is hibátlan a 4k filmek lejátszása, még alacsonyabb procihasználattal (eddig ez gyakorlatilag használhatatlan volt, ha nem 100 vagy 200%-ra skáláztam)
Mondjuk nagyon úgy néz ki, hogy hardveres videólejátszás az nincs, mert egy ilyen 8. generációs akár i3 proci Windows alatt 4k videó lejátszása közben alig dolgozik valamit, a GPU meg 20-30% között van hajtva - de ez van.
Szóval a KDE biztató, lehet, hogy sok-sok év után visszatérek hozzá :-)
Most akarom kipróbálni virtuális gépen a Fedora-t meg a SuSE-t: SuSE-t valamikor a 90-es évek végén ;-) használtam, az talán nem lesz teljesen idegen, de a Fedora ha jól tudom totál más világ, attól egy kicsit félek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest