Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Jelentem, kipróbáltam egy jófajta "pendrájvról" a KDE Neon-t, és 150 vagy 175%-ra skálázott munkaasztallal a 4k Youtube videók is remekül futnak kb. 20% körüli procihasználattal, és VLC-vel NAS-ról (dlna) is hibátlan a 4k filmek lejátszása, még alacsonyabb procihasználattal (eddig ez gyakorlatilag használhatatlan volt, ha nem 100 vagy 200%-ra skáláztam)
Mondjuk nagyon úgy néz ki, hogy hardveres videólejátszás az nincs, mert egy ilyen 8. generációs akár i3 proci Windows alatt 4k videó lejátszása közben alig dolgozik valamit, a GPU meg 20-30% között van hajtva - de ez van.
Szóval a KDE biztató, lehet, hogy sok-sok év után visszatérek hozzá :-)
Most akarom kipróbálni virtuális gépen a Fedora-t meg a SuSE-t: SuSE-t valamikor a 90-es évek végén ;-) használtam, az talán nem lesz teljesen idegen, de a Fedora ha jól tudom totál más világ, attól egy kicsit félek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Modellvasút topic
- Gitáros topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest