Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Jelentem, kipróbáltam egy jófajta "pendrájvról" a KDE Neon-t, és 150 vagy 175%-ra skálázott munkaasztallal a 4k Youtube videók is remekül futnak kb. 20% körüli procihasználattal, és VLC-vel NAS-ról (dlna) is hibátlan a 4k filmek lejátszása, még alacsonyabb procihasználattal (eddig ez gyakorlatilag használhatatlan volt, ha nem 100 vagy 200%-ra skáláztam)
Mondjuk nagyon úgy néz ki, hogy hardveres videólejátszás az nincs, mert egy ilyen 8. generációs akár i3 proci Windows alatt 4k videó lejátszása közben alig dolgozik valamit, a GPU meg 20-30% között van hajtva - de ez van.
Szóval a KDE biztató, lehet, hogy sok-sok év után visszatérek hozzá :-)
Most akarom kipróbálni virtuális gépen a Fedora-t meg a SuSE-t: SuSE-t valamikor a 90-es évek végén ;-) használtam, az talán nem lesz teljesen idegen, de a Fedora ha jól tudom totál más világ, attól egy kicsit félek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BMW topik
- Villanyszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Vallás
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest