Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
pont ezt akartam mondani, hogy IOMMU passthrough segítségével megoldható lenne
amúgy erre a kérdésre én lehet hogy fenntartanék egy külön vasat, mondjuk egy VIA mITX deszkát valami minimál konfiggal aminek kb csak az a dolga hogy parporton pofázzon lülső hardverrel
esetleg ReactOS
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PLC programozás
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy erre a kérdésre én lehet hogy fenntartanék egy külön vasat, mondjuk egy VIA mITX deszkát valami minimál konfiggal aminek kb csak az a dolga hogy parporton pofázzon lülső hardverrel