Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
pont ezt akartam mondani, hogy IOMMU passthrough segítségével megoldható lenne
amúgy erre a kérdésre én lehet hogy fenntartanék egy külön vasat, mondjuk egy VIA mITX deszkát valami minimál konfiggal aminek kb csak az a dolga hogy parporton pofázzon lülső hardverrel
esetleg ReactOS
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
amúgy erre a kérdésre én lehet hogy fenntartanék egy külön vasat, mondjuk egy VIA mITX deszkát valami minimál konfiggal aminek kb csak az a dolga hogy parporton pofázzon lülső hardverrel