Hirdetés
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Pendrive probléma
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Hát ezt próbálom mondani, hogy egyáltalán nem, nem láttatok még eleget
(Minden bántás nélkül). Nem infráról beszélek és alapmegoldásokról, hanem egy üzleti részleg teljes számlázója, CRM rendszere, nyilvántartója, marketing eszközei, analitikája, full-fullba úgy az egész. És ha ezen gépeket, legyen az akár virtuális, akár fizikai, beleszámoljuk a nagy egészbe, akkor gyorsan oda a torta egyharmada MS-nek.
Nyilván többet nem szeretnék erről mondani, pláne nem megoldás és cég neve(ke)t, de ez van, ezt jobb elfogadni, mint dobálózni azzal vakon, hogy 99% linux. (5 magyar telco-snál voltam és 2 banknál eddigi pályafutásom során). De nekem mindegy is, nem hittéríteni akarok itt (pláne nem szívem mélyén Linuxosként), csak a tényeket próbálom a valósághoz közelebb hozni. 1 példa még nem példa, én pedig rálátok mindre, vannak mindenféle megoldások, de meglepően sok MS cucc van szerver oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Minden bántás nélkül). Nem infráról beszélek és alapmegoldásokról, hanem egy üzleti részleg teljes számlázója, CRM rendszere, nyilvántartója, marketing eszközei, analitikája, full-fullba úgy az egész. És ha ezen gépeket, legyen az akár virtuális, akár fizikai, beleszámoljuk a nagy egészbe, akkor gyorsan oda a torta egyharmada MS-nek.
Nyilván többet nem szeretnék erről mondani, pláne nem megoldás és cég neve(ke)t, de ez van, ezt jobb elfogadni, mint dobálózni azzal vakon, hogy 99% linux. (5 magyar telco-snál voltam és 2 banknál eddigi pályafutásom során).