- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Hát ezt próbálom mondani, hogy egyáltalán nem, nem láttatok még eleget
(Minden bántás nélkül). Nem infráról beszélek és alapmegoldásokról, hanem egy üzleti részleg teljes számlázója, CRM rendszere, nyilvántartója, marketing eszközei, analitikája, full-fullba úgy az egész. És ha ezen gépeket, legyen az akár virtuális, akár fizikai, beleszámoljuk a nagy egészbe, akkor gyorsan oda a torta egyharmada MS-nek.
Nyilván többet nem szeretnék erről mondani, pláne nem megoldás és cég neve(ke)t, de ez van, ezt jobb elfogadni, mint dobálózni azzal vakon, hogy 99% linux. (5 magyar telco-snál voltam és 2 banknál eddigi pályafutásom során).
De nekem mindegy is, nem hittéríteni akarok itt (pláne nem szívem mélyén Linuxosként), csak a tényeket próbálom a valósághoz közelebb hozni. 1 példa még nem példa, én pedig rálátok mindre, vannak mindenféle megoldások, de meglepően sok MS cucc van szerver oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest