Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Én csak a /home-ot és /etc-t menteném. Mást nem. Log az mire kéne neked? /usr meg attól függ mi van feltelepítve. Meg ugyebár neked kéne tudni, hogy milyen adatokra van szükséged, milyen mappákat használsz még rajta, mi fájna, ha nem lenne meg.
Én Arch újratelepítések között csak a /home/felhasználóm/ mappát és /etc-t szoktam elmenteni (tömörített tar-ba), azt is csak a konfigfájlok miatt. Minden más lényeges adatot nem a rendszerpartíción, hanem az adatpartíción tárolok, amit nem formázok újra, meg külön mentéseket is archiválok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest