- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #27172 üzenetére
Igen, ez valóban működik. Köszönet érte neked és Sonjának is, erre már én is kerestem egy ideje a megoldást. Csak azt nem értem, hogy ha erre van lehetőség, miért nincs default bekapcsolva, ahogy a windowsos verziónál. Régen még nem volt ez a megoldás, csak az ablakkezelőben tudta az ember a dekorációt kikapcsolni, meg F11-gyel teljes képernyőre küldeni, de akkor meg az eszköztár és URL mező nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő