- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eGPU tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Simon Rozet: I though exactly the same before. I always had +20 tabs open in firefox. Honestly, I’d never thought I’d enjoy using a browser with no tab support until I forced myself to use surf for a week. I am now much less distracted and more focused when browsing the web. dwm + surf <3
-
inf3rno
nagyúr
Elkezdek valamiről olvasni, megnyitok 50 tabot, amit google kidob. Elkezdem nézni, marad 20, mire találok valami specifikusabbat azzal kapcsolatban, amit kerestem. Arra is rákeresek az új kulcsszavakkal, megint 50 új cikk, és így tovább. Valamikor rászánok pár órát, hogy lezárjak egy-egy témát, és átnézek párszáz tabot egyszerre, de legtöbbször csak gyűlik a cucc különböző témákban. Most írok szoftvert, amivel témákhoz tudom majd kötni a munkameneteket, és így nem kell annyinak nyitva lenni egyszerre. De szerintem csak jövőre fog elkészülni, amilyen ütemben haladok vele. Ezt tudom ajánlani, ha valaki sok tabbal dolgozik Firefox-al, életmentő tud lenni, ha összeomlik az app: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest