- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
1. Volt olyan scenario is.
2. Az is volt, láttam erről leírásokat.
3. Igaz, meg is teszem, itt a link, már írtam is hozzá.
4. Most jeleztem. Igazából a Chromium is bugreport után nem volt kedvem jelezni.Ami nekem feltűnt, hogy amikor a PC-n volt telepítve csak maga az Ubuntu, és nem UEFI-ben, akkor nem volt gond.
Most UEFI-ben a Windows 10-el, gond van 16.04.2 LTS, 16.10 és 17.04-en is. (Ha magában volt a 16.04.2 LTS legacy módban, akkor felment)
A virtualbox rákérdezett, hogy kikapcsolja-e a 'secure boot'-ot. Ha igen, vagy nem-re mentem, ugyanaz a hiba kód jött.Ezt megírtam, szerintem valahol itt lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest