- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
1. Volt olyan scenario is.
2. Az is volt, láttam erről leírásokat.
3. Igaz, meg is teszem, itt a link, már írtam is hozzá.
4. Most jeleztem. Igazából a Chromium is bugreport után nem volt kedvem jelezni.Ami nekem feltűnt, hogy amikor a PC-n volt telepítve csak maga az Ubuntu, és nem UEFI-ben, akkor nem volt gond.
Most UEFI-ben a Windows 10-el, gond van 16.04.2 LTS, 16.10 és 17.04-en is. (Ha magában volt a 16.04.2 LTS legacy módban, akkor felment)
A virtualbox rákérdezett, hogy kikapcsolja-e a 'secure boot'-ot. Ha igen, vagy nem-re mentem, ugyanaz a hiba kód jött.Ezt megírtam, szerintem valahol itt lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő