- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
válasz
Jester01 #24449 üzenetére
Az se rossz, de van amikor csak belső hálózaton vagyok és nem érem el a netet, viszont van egy gépem amin minden package megvan és ha egy másikra éppen át akarom tenni, mert ott van rá szükség akkor nem tudom, mivel nincs net és nem lehet letölteni. Ezért kerestem egy olyan megoldást, ami a meglévő, feltelepített package-et backupolja, majd azt simán scp-vel elküldöm a belső hálózatban az egyes gépekre és ennyi. De marad az a megoldás, amit csak tudok letöltök és bízom benne, hogy minden dependecy package megvan hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Futás, futópályák
- iPad topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest